Skriv ut

Företagslots

Ska du etablera en ny verksamhet, utöka din verksamhet, starta restaurang eller anordna ett evenemang? Då kan du behöva flera olika tillstånd och ta kontakt med olika myndigheter.

Företagslotsen är en kostnadsfri funktion som samordnar dina kontakter i kommunen och ser till att du får svar på dina frågor. Funktionen är gemensam för Hällefors, Lindesberg, Ljusnarsberg och Nora.

Om ärendet är omfattande och berör flera myndigheter bokar vi en tid då du får träffa rätt personer. Under mötet diskuterar vi ditt ärende och du får en kontaktperson som samordnar och följer ditt ärende.

Vi erbjuder lots inom etablering, restaurang och evenemang.

Läs mer i vår broschyr om lotsPDF.

Lotsprocessen

Lotsprocessen

Kontakt

Vill du ha hjälp av vår företagslots kan du fylla i formuläret eller kontakta Wilhelm Magnusson, tfn. 0581-811 39, naringsliv@lindesberg.se.

Vad vill du starta?
Multiple selection


Var vill du driva din verksamhet?
Multiple selection


Vad vill du göra?
Multiple selection

Kontaktuppgifter
Kontaktuppgifter
Behandling av personuppgifter * (obligatorisk)
Behandling av personuppgifter

I och med att du skickar in detta formulär kommer de personuppgifter du lämnat i formuläret att registreras och lagras av Lindesbergs kommun. Vi kommer att använda uppgifterna för att kunna behandla ditt ärende. Uppgifterna kan komma att delas med Ljusnarsberg, Nora och Hällefors kommuner samt Samhällsbyggnadsförbundet Bergslagen. Du kan återkalla ditt samtycke genom att kontakta Lindesbergs kommun. Läs mer på https://www.lindesberg.se/kommunochpolitik/behandlingavpersonuppgifter.4.7b6fa22b16320ddb8aa18d0.html

Senast uppdaterad 2018-09-26

Kontakta företagslots

Wilhelm Magnusson
tfn. 0581-811 39
naringsliv@lindesberg.se